POLÍTICA

Iceta, Puigcercós i Herrera dinen plegats per coordinar l'estratègia electoral

'La Vanguardia' revela una reunió ahir al migdia dels líders del tripartit per treure rèdit de les retallades de CiU

Redacció
1 min

BarcelonaEls tres líders del tripartit, el PSC, ERC i ICV, van dinar ahir a Barcelona per coordinar l'estratègia d'aquestes eleccions municipals. La campanya electoral arrenca aquesta mitjanit. Segons revela La VanguardiaLa Vanguardia, Miquel Iceta, Joan Puigcercós i Joan Herrera es van trobar ahir en un reservat de la Brasserie Flo de Barcelona.

Segons el diari, les esquerres preparen una ofensiva contra CiU per treure rèdit de les retallades. "S'hi juguen tant els exintegrants del tripartit, que és fins a cert punt lògic que intentin coordinar estratègies, sobretot quan pràcticament tots es disputen vots de CiU", manté Jordi Barbeta en la crònica d'avui a La Vanguardia.

"Això no significa que el tripartit s'hagi de reproduir sistemàticament allà on sumi majoria, però fins i tot allà on estiguin disposats a pactar amb CiU, com menys vots obtingui la federació nacionalista, en millors condicions afrontaran la negociació dels pactes", afegeix Barbeta. "L'atac a CiU per les retallades del Govern de la Generalitat en sanitat i ensenyament serà el mantra compartit que reiteradament repetiran socialistes, republicans i ecosocialistes fins la sacietat des d'ara fins el 22-M", conclou.

stats