Política 07/11/2012

Joan Carretero: "Artur Mas és ara mateix l'única persona que ens pot portar a la independència"

El líder de Reagrupament diu a Catalunya Ràdio que el seu vot és "pel país, no per la coalició": "Jo, amb CiU, no hi tinc cap simpatia"

Ara
1 min
El líder de Reagrupament, Joan Carretero, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl president i fundador de Reagrupament, Joan Carretero, considera que, "ara mateix", Artur Mas "és l'única persona que ens pot portar a la independència", i per això ha decidit no presentar-se a les eleccions del 25-N i demana el vot per al candidat de CiU. Tanmateix, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', el líder de Reagrupament ha matisat que el seu vot és "pel país, no per la coalició". "Jo, amb Convergència i Unió, no hi tinc cap simpatia", ha subratllat, "però és evident que no són unes eleccions normals, i no votarem el color polític", ha precisat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre la incapacitat de traçar un bloc polític sobiranista, Carretero ha remarcat que és "lògic i legítim" que les formacions independentistes tinguin "aspiracions que van més enllà de la independència", i assegura que aquestes discrepàncies han fet impossible l'acord.

El líder de Reagrupament ha expressat la "necessitat" que la consulta sobre l'estat propi és faci "al més aviat millor", i, sobre el marc per fer el referèndum, Carretero ha assegurat que "en algun moment ens haurem de saltar algun semàfor vermell: la legalitat espanyola, que no la legitimitat".

stats