MÓN
Especials 04/04/2011

Un enviat de Gaddafi negocia una solució a Grècia

El coronel vol negociar una sortida al conflicte amb el primer ministre grec, Yorgos Papandréu. Entre tant, el fill gran de Gaddafi vol liderar una “transició democràtica” quan el seu pare plegui

Agències
1 min

BarcelonaEl govern grec ha confirmat que el viceministre d'Exteriors libi, Abdelati Obeidi, no ha fugit del règim sinó que té l'autorització del coronel per negociar una solució al conflicte. Obeidi ha viatjat aquest diumenge a Atenes per lliurar un missatge al primer ministre grec, Yorgos Papandréu, que no ha ofert més detalls sobre el contingut de la trobada.

Obeidi inicia a Grècia una gira amb diversos líders europeus per mirar de trobar una sortida al conflicte libi. Divendres ja va confirmar-se que un altre enviat del règim va mantenir converses amb funcionaris britànics que van insistir que Gaddafi ha de marxar.

A més, a l'interior de Líbia, el fill gran de Gaddafi, Saïf al-Islam, ha proposat una “transició democràtica” que ell mateix comandaria quan el seu pare abandoni el poder, segons informa The New York Times.

stats