Waterpolo
Especials 30/07/2012

L'equip femení espanyol de waterpolo goleja la Xina (11-6) en el seu debut olímpic

L'equip de Miki Oca supera amb solvència les noies que entrena el català Joan Jané i se situa líder provisional del grup A, a l'espera del resultat entre Hongria i els Estats Units

Les jugadores espanyoles de waterpolo celebren el seu triomf contra la Xina

BarcelonaNo havien disputat cap vegada uns Jocs Olímpics, però l'equip femení espanyol de waterpolo ha derrotat amb contundència la Xina en el seu primer partit olímpic de la història. L'equip de Miki Oca ha guanyat 11-6 les noies que entrena el català Joan Jané i se situa líder provisional del grup A, a l'espera del resultat entre Hongria i els Estats Units (20.40 h).

Ha sigut la Xina qui s'ha avançat primer en el marcador, amb un gol de Wang Yi al falta de 5 minuts i 34 segons. Però les espanyoles han aguantat bé la forta sortida de l'equip asiàtic i han tancat el primer quart amb 2-2. Les diferències les han començat a marcar a partir del segon quart, quan el parcial ha sigut de 4-2, amb un gol de l'olotina Jennifer Pareja en el temps afegit.

Després del descans, les noies d'Oca han mantingut la intensitat, especialment en la defensa de la potent boia xinesa, Jin He (que pesa 100 kg), i han deixat el partit vist per a sentència amb un gran tercer quart. Els últims 7 minuts s'han jugat amb un avantatge espanyol de quatre gols (10-6). La jugadora del CN Sabadell Anni Espar Llaquet ha sigut l'encarregada d'arrodonir la golejada per donar els dos primers punts al combinat espanyol.