Especials 09/08/2012

La selecció espanyola femenina d'handbol cau a les semifinals contra Montenegro

El grup que entrena el basc Jorge Dueñas no aconsegueix refer-se d'un parcial de 0-4 a la segona meitat i jugarà el partit pel bronze contra Corea del Sud

Ara
1 min
La canària Marta Mangué intenta tirar a porta entre dues defensores montenegrines

BarcelonaLa selecció espanyola femenina d'handbol ha perdut aquest dijous contra Montenegro (26-27) en el segon partit de semifinals del torneig olímpic.

La primera meitat del duel ha estat marcada per la igualtat entre ambdós conjunts. Ni el quadre montenegrí ni el quadre espanyol han sigut capaços d'imposar el seu ritme de forma constant: només un parcial de 3-0 per part de l'equip balcànic ha semblat canviar la dinàmica del partit. El combinat de Dueñas, però, ha reaccionat ràpidament per remuntar. El partit ha arribat a la seva mitja part amb un 13-13 al marcador.

Al segon temps, Montenegro ha reclamat la iniciativa. Tot i els gols de Macarena Aguilar, un parcial de 0-4 ha posat les montenegrines per davant al marcador i ha obligat a Dueñas a demanar temps mort. A la represa, la selecció espanyola ha aconseguit trencar la ratxa de les rivals, però no ha pogut reconduir la situació i ha acabat perdent el partit per un sol gol, 26-27.

Espanya jugarà el partit pel bronze contra Corea del Sud: la final entre Montenegro i Noruega decidirà el campionat olímpic.

stats