POLÍTICA
Especials 28/03/2012

Esperanza Aguirre anima els madrilenys a penjar fotos a les xarxes socials de "qualsevol acte de violència o coacció dels piquets"

La presidenta madrilenya creu que els piquets informatius són un "vestigi de principis del segle passat"

Efe
1 min

MadridLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha fet una crida perquè tots els ciutadans que aquest dijous vagin a treballar tot i la vaga general denunciïn a la policia nacional "qualsevol acte de violència o coacció dels piquets" penjant fotos i vídeos a les xarxes socials.

Aguirre ha fet aquesta crida després de la reunió del Comitè de Direcció del PP de Madrid. La presidenta madrilenya considera que la vaga general convocada demà "no té cap sentit".

"Som en un moment en què les tecnologies ens permeten la transparència en temps real i això és el que ha de demostrar on és cadascú", ha reclamat en demanar als madrilenys que "compleixin amb el seu deure cívic de denunciar qualsevol acte de violència contra les persones o les coses que vegin i que pengin fotografies i vídeos en les xarxes socials ".

La presidenta del PP de Madrid també ha carregat contra els piquets informatius, dels quals ha dit que són un "vestigi de principis del segle passat".

stats