EUROCOPA 2012
Especials 21/06/2012

Un jove xinès mor després de passar moltes nits sense dormir veient l'Eurocopa

Jiang Xiaoshan, gran seguidor de les seleccions anglesa i francesa, va morir el 19 de juny, després de veure al costat d'alguns amics el partit entre Itàlia i Irlanda, segons el portal informatiu 'Sina.com'

Efe
1 min

PequínUn jove de 26 anys de la ciutat xinesa de Changsha (al centre del país) ha mort després d'intentar veure tots els partits de l'Eurocopa 2012, que a causa de la diferència horària es retransmeten de matinada al país asiàtic, segons explica el portal informatiu 'Sina.com'.

Jiang Xiaoshan, gran seguidor de les seleccions anglesa i francesa, va morir el 19 de juny, després de veure al costat d'alguns amics el partit entre Itàlia i Irlanda –que coincidia en el temps amb l'Espanya-Croàcia–. Després de la trobada, Jiang va tornar a casa, es va dutxar i es va ficar al llit a les cinc de la matinada, però ja no es va despertar, segons la informació.

La notícia ha sorprès, perquè, pel que sembla, el jove portava una vida bastant sana –havia jugat a futbol pocs anys abans, en l'equip de la universitat–, encara que és possible que la manca de son, unida a l'alcohol i el tabac consumits amb els seus amics durant els partits de matinada, afeblissin el seu sistema immunitari.

stats