Especials 12/12/2012

Un cotxe bomba explota a les portes del ministeri de l'Interior sirià a Damasc

La televisió estatal, que ha informat de l'atac, no precisa si hi ha víctimes mortals. L'edifici, a l'oest de Damasc, és en un barri on darrerament hi ha hagut enfrontaments entre el règim i els rebels

Agències
1 min

DamascUna forta explosió s'ha registrat aquest dimecres al ministeri sirià de l'Interior, situat al barri de Kafr Susa, a l'oest de Damasc, segons ha informat l'agència de notícies siriana, Sana, i la televisió estatal, que no han concretat si hi ha víctimes.

En una nota urgent, l'agència ha explicat que d'acord amb les informacions preliminars, l'explosió s'ha produït a l'entrada de l'edifici.

El barri de Kafr Sus, justament, ha estat objecte els últims dies d'enfrontaments entre les forces de seguretat del règim i els rebels. Els xocs responen a la nova ofensiva llançada per l'oposició a la capital des de fa més d'una setmana i que ha obligat Baixar al-Assad a reforçar la seguretat al casc històric de la capital i a tancar algunes avingudes principals, com la que condueix a l'aeroport o bé l'autopista que comunica amb Daraa.

stats