Futbol Femení
Especials 24/07/2012

El futbol femení encetarà els Jocs Olímpics dos dies abans de la inauguració

La competició femenina de futbol obrirà oficialment les proves olímpiques de Londres 2012 aquest dimecres. El partit Gran Bretanya-Nova Zelanda (17 h a l'estadi Millennium de Cardiff) serà el primer dels Jocs

Natalia Arroyo
1 min
Kelly Smith, jugadora de l'Arsenal Ladies i la més veterana de la selecció de Gran Bretanya

BarcelonaEl futbol femení serà la disciplina que obrirà els Jocs Olímpics 2012, i ho farà dos dies abans de la cerimònia d'inauguració, prevista per a divendres a les 22 h. La primera jornada de la competició femenina de futbol arrencarà dimecres amb el Gran Bretanya-Nova Zelanda que es jugarà a l'estadi Millennium de Cardiff a les 17 h, i que correspon al grup E.

A les 18 h es jugarà el Japó-Canadà a l'estadi Coventry (grup F) i l'Estats Units-França (grup G) a Hampden Park (Escòcia). A partir de les 19.45 h, el Camerun s'enfrontarà al Brasil, també a Cardiff (grup E), i a les 20.45 h tancaran la jornada el Suècia-Sud-àfrica a Coventry (grup F) i el Colòmbia-Corea del Nord a Escòcia (grup G).

Dijous seguirà la competició de futbol, amb l'entrada en escena de les seleccions masculines. Divendres al matí, abans també de la cerimònia d'obertura dels Jocs, seguiran les proves de tir amb arc. La majoria de disciplines es posaran en marxa a partir de dissabte 28.

stats