HANDBOL
Especials 08/08/2012

França derrota la selecció espanyola d'handbol als quarts de final en l'últim segon (22-23)

Els espanyols es queden sense els seus quarts de final en uns Jocs Olímpics. Després de dominar durant tot el partit, un gran últim quart de França els ha condemnat

N. G.

BarcelonaLa selecció espanyola d'handbol lluitarà per la cinquena posició després de caure contra França (22-23) en el partit que els obria les portes als quarts de final. Els espanyols, que han dominat durant pràcticament tot el partit, s'han vist sorpresos per França, que ha fet un últim quart espectacular. William Accambray, amb set gols, ha desesperat la defensa espanyola i ha aconseguit el gol definitiu en l'últim segon del partit.

Els de Valero Ribera han anat durant gairebé tot el partit per davant en el marcador i han arribat a guanyar de cinc. El combinat espanyol ha sortit molt fort i ha sorprès França amb un parcial de 3-0 en els primers cinc minuts. De fet, els francesos han marcat el seu primer gol quan s'havien disputat 5,19 minuts de partit i ha sigut de penal, però la selecció espanyola ha reaccionat amb força i ha aconseguit que el marcador reflectís un 6-1 al seu favor.

Espanya dominava, però França de mica en mica ha anat retallant diferències i s'han situat a dos dels de Ribera, si bé Espanya ha tornat a recuperar la diferència i el partit ha arribat al descans amb el resultat de 12-9.

Durant la segona part, França ha sortit molt forta, però els de Valero Ribera han aconseguit mantenir les diferències fins al minut 12,29 de la segona. Ha sigut llavors quan els francesos han aconseguit empatar el partit a 17 gols i el partit ha pujat d'intensitat. El porter Sterbik, que es va perdre el partit contra Croàcia perquè arrossegava unes molèsties, ha tornat a fer una gran actuació, però no ha sigut suficient.

Els francesos han aconseguit en els últims minuts un parcial de 6-0 que els ha permès situar-se per davant per primer cop en el partit (17-18), amb un William Accambray que ha desesperat la defensa espanyola. Els de Valero Ribera han reaccionat després d'aquesta petita davallada i han aconseguit empatar a 22 amb un gol de Joan Cañellas. I és que els espanyols han acumulat 11 minuts sense veure porta mentre França feia de les seves.

Tot i això, en l'últim segon del partit, Accambray ha aconseguit el gol que desencallava el partit i donava el triomf als francesos aprofitant un refús.