Especials 08/06/2012

Marga Martínez: "Ja llegeixo l'ARA a l'iPad com si ho hagués fet tota la vida"

1 min
Marga Martínez

El que més m'ha sorprès de llegir l'ARA per l'iPad és la rapidesa amb què ens acostumem als canvis. Perquè ara ja el llegeixo així com si ho hagués fet tota la vida!

Jo ho recomano, és molt còmode: saps que sempre el tens disponible, la descàrrega és ràpida i la lectura molt bona. Entre setmana sempre llegeixo l'ARA per l'iPad i el cap de setmana, quan tinc més temps, en paper. Però, tot i tenir-lo en paper el cap de setmana, la majoria de vegades també el descarreguem a l'iPad!

A més de la rapidesa i la comoditat, té molts avantatges: el pots descarregar quan vols i des de la mitjanit, no acumules tant de paper, el tens a casa i no cal anar-lo a buscar al quiosc.

Tot i que el format és més petit, es veu perfectament, ja que l'iPad et permet engrandir el text. Si hi ha alguna cosa que m'interessa molt faig una captura de pantalla, la guardo i, a més, la puc enviar a qui vulgui com a comentari o com a informació. De vegades guardo algun 'exemplar' antic perquè m'interessa consultar alguna cosa. Els altres 'exemplars' els vaig eliminant per no ocupar més espai del necessari.

Podeu llegir altres "Jo sóc de l'ARA digital" clicant aquí

stats