Especials 18/06/2012

El directiu de Bancaixa, Aurelio Izquierdo, cobrarà finalment 7,6 milions d'euros d'indemnització

El director financer de l'entitat ha renunciat, però, a 6,3 milions d'euros en concepte d'una assegurança de prejubilació. Els diners es destinaran a l'obra social del banc

Ara
1 min
El director financer de Bancaja, Aurelio Izquierdo, té firmat un contracte que preveu compensació en cas de jubilació, prejubilació, invalidesa o mort.

ValènciaEl consell d'administració de Bancaixa ha acceptat en la reunió celebrada aquesta tarda la renúncia d'Aurelio Izquierdo als 6,3 milions d'euros que li pertocaven per una assegurança de prejubilació que l'actual director financer tenia signada amb el banc. Segons ha informat la pròpia entitat, aquests diners es destinaran a l'obra social del banc.

Tot i això, Izquierdo rebrà de l'entitat pertanyent a Bankia un total de 7,6 milions d'euros en concepte de drets de pensions. Totes aquestes indemnitzacions són el resultat dels diferents acords signats amb el banc durant els anys que Izquierdo ha format part de l'organigrama de l'entitat. Fa unes setmanes Aurelio Izquierdo va ser el centre de moltes crítiques després de conèixer que tenia dret a cobrar quasi 14 milions d'euros en concepte d'indemnitzacions, tot i que Bankia necessita més de 20.000 milions d'euros d'ajudes públiques.

A més, Izquierdo està inclòs a la denúncia presentada pel FROB davant l'Audiència Nacional per les presumptes irregularitats de l'antic consell d'administració del Banc de València. Després de la renúncia de José Luis Olivas, Aurelio Izquierdo va ocupar el càrrec de president de l'entitat intervinguda pel FROB.

stats