SOCIETAT
Especials 16/05/2012

Cassolada dels 'indignats' davant la seu de La Caixa

Unes 100 persones s'apleguen a l'avinguda Diagonal per rebre el president de l'entitat, Isidre Fainé. L'acampada de la plaça Catalunya ja està desmantellada

Acn
1 min
'Els indignats' demanen als conductors que s'uneixin a les protestes fent sonar el clàxon

BarcelonaProp d'un centenar d''indignats' fan una cassolada aquest dimecres al matí a la seu de 'la Caixa' a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Després que més de cinquanta persones del moviment hagin passat la nit a la zona, primer als peus de les dues torres insígnies de l'entitat i després refugiats sota d''El Corte Inglés' per la pluja, els 'indignats' han començat una 'caixarolada', tal i com ells han anomenat la cassolada a les portes d'una entitat financera, que encara dura.

Un dia després de la celebració del primer aniversari del 15-M, continuen les reivindicacions fent sonar cassoles i altres objectes i llençant crits de 'culpables' i 'a tu també t'estafen', en referència als bancs. Després de la celebració del primer aniversari del 15M, el moviment surt de la plaça de Catalunya i s'estén a altres punts de la ciutat amb la mirada focalitzada en les entitats bancàries, com ja van demostrar ahir dimarts amb protestes en diferents oficines de la ciutat.

La principal protesta està als peus de les dues grans torres que Caixa Bank té a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Allà, gairebé un centenar de persones han convertit simbòlicament l'entitat en les torres 'Mordor', en referència a 'El senyor dels anells' i han intentat penjar un símbol de Sauron, el dolent de la pel·lícula.

Sense tallar el trànsit, cada vegada que els semàfors es posen en vermell, les persones concentrades a l'avinguda Diagonal demanen als conductors que facin sonar els clàxons contra els bancs, i la resposta de la gent és massiva. De tal manera que es produeix una xiulada i cassolada contra les entitats molt sorollosa.

stats