Especials 16/05/2012

Els 'indignats' marxen avui de la plaça Independència de Girona

Una vintena de joves hi acampen des de dissabte i l'Ajuntament els havia alertat que els desallotjaria aquest dimecres si no en marxaven

Acn
1 min
'Els indignats' de Girona desmuntaran l'acampada aquesta tarda, després de fer un dinar popular

GironaLa vintena d''indignats' que des de dissabte acampen a la plaça Independència de Girona marxaran aquesta tarda. Així ho van decidir per majoria en l'assemblea que van organitzar dimarts al vespre. Els joves van ocupar aquesta plaça pública dissabte, coincidint amb les primeres mobilitzacions per commemorar l'aniversari del moviment 15-M. L'Ajuntament de Girona ha permès l'acampada, però ja havia alertat que si els joves no deixaven la plaça aquest dimecres, els "convidarien a marxar".

Finalment, no caldrà cap desallotjament forçós, ja que el col·lectiu ha decidit donar per acabada l'acció i desmuntaran la desena de tendes de campanya després de celebrar un dinar popular. Segons ha explicat un portaveu del moviment, l'assemblea va decidir posar punt final a l'acció perquè la voluntat era fer activitats entre els dies 12-M i 15-M. Aquest portaveu ha indicat que, passada la data del primer aniversari del moviment, creuen que és millor seguir amb altres accions –com assemblees o reunions–, però que ja "no aconsegueixen res" quedant-se a dormir a la plaça.

La decisió es va prendre per majoria en una assemblea dimarts al vespre. Per divendres, hi ha convocada una nova trobada a la plaça per definir quines altres accions es poden impulsar des del moviment dels 'indignats' de Girona.

stats