Especials 24/07/2012

Barberá defensa que els valencians no són "el pitjor del món" perquè "tots estan igual o pitjor"

L'alcaldessa de València denuncia que els mitjans de comunicació no tracten igual la sol·licitud de rescat del País Valencià que la de Catalunya o Múrcia

Efe
1 min

ValènciaL'alcaldessa de València i una de les veus autoritzades del PP, Rita Barberá, ha parlat hui de la petició d'ajuda de la Generalitat Valenciana al govern espanyol per obtenir liquiditat i poder fer front a les obligacions financeres de 2012. En aquest sentit s'ha mostrat molt enfadada pel tracte que segons ella alguns mitjans de comunicació dispensen al País Valencià alhora que ha reivindicat que ha arribat el moment que els valencians defensen la seua posició respecte a la crisi econòmica que pateix Espanya i no es "mengen" la teoria que són "els pitjors del món mundial, quan tothom està igual o pitjor".

Segons Barberá, "quan ho demane Catalunya, Andalusia o Múrcia no seran rescats o intervencions" sinó que seran considerades "adhesions a fons de major liquiditat", mentre que en el cas del País Valencià s'ha qualificat com un rescat financer. Per això, l'alcaldessa ha demanat "igual tracte" a totes les comunitats autònomes.

També en declaracions als periodistes, Barberá ha assegurat que divendres passat va mantenir una reunió en el ministeri d'Hisenda amb el secretari d'Estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, on en tot moment es va parlar del fons de liquiditat autonòmic i mai d'un hipotètic rescat. "A la reunió ningú va dir res de rescat", ha assegurat.

stats