BÀDMINTON
Especials 01/08/2012

Investiguen vuit jugadores de bàdminton que suposadament han arreglat partits

Les jugadores s'haurien intentat deixat guanyar per aconseguir una eliminatòria més favorable en els quarts de final dels Jocs Olímpics de Londres

Efe
1 min
L'àrbitre del partit de bàdminton atura el joc i va a parlar amb les jugadores de Corea

LondresEl Comitè Disciplinari de la Federació Internacional de Bàdminton estudia aquest dimecres el cas de vuit jugadores acusades d'intentar deixar-se guanyar per aconseguir una eliminatòria de quarts de final més favorable.

Les parelles de dobles de la Xina, Corea del Sud i Indonèsia han estat acusades de "no posar en pràctica tot el seu esforç per guanyar el partit" i de "comportar-se d'una manera clarament abusiva en detriment de l'esport".

Un dels partits dels quals se sospita és el de les xineses Yu Yang i Wang Xiaoli contra Hung Kyung-eun i Kim Ha-na, de Corea del Sud. El partit va acabar amb un contundent 14-21 i 11-21 a favor de les segones. El públic d'aquest partit sospitava que alguna cosa passava quan les dues parelles van començar a fallar reiteradament i la gent va començar a escridassar les jugadores.

L'àrbitre va demanar que s'aturés el partit a la meitat del primer set per demanar a les dues parelles que es prenguessin amb seriositat el matx.

stats