Bàsquet - Copa ACB
Especials 13/02/2012

Navarro: "Signo un Barça-Madrid a la final"

El capità del Barça Regal no ha dubtat avui en reconèixer que signaria que el Madrid fos el rival dels blaugranes en cas d'arribar a la final de la Copa del Rei, una competició que es presenta "atractiva" i "perillosa"

Efe
2 min
Navarro intenta superar la defensa de Báez

BarcelonaJuan Carlos Navarro no ha dubtat avui en reconèixer que signaria que el Reial Madrid fos el rival del Barça Regal en cas d'arribar a la final de la Copa del Rei de bàsquet, una competició que es presenta "atractiva" i "perillosa". "Signo un Barça-Madrid final" ha reconegut sense embuts durant la jornada de portes obertes amb els periodistes al Palau Blaugrana, a tres dies de l'inici de la competició que acollirà la capital catalana entre els dies 16 i 19 de febrer al Palau Sant Jordi.

"Més que res –ha matisat–, ho dic perquè ja han passat els dos partits i hem guanyat. Però no m'agrada parlar del que ha passat sense passar. Els tòpics de sempre són així: d'anar partit a partit, el primer és el més complicat i a partir d'aquí no hi ha massa temps per preparar partits. És una competició especial".

Un torneig molt esperat per als blaugranes, que estan davant la possibilitat d'alçar la seva tercera Copa consecutiva, cosa que ningú no ha aconseguit fins a la data en el format actual. "L'objectiu d'aquest equip sempre és intentar guanyar totes les competicions i aquesta és la primera. Juguem aquí a casa i hi ha una mica més de pressió, però també hi ha un nou repte per a nosaltres i espero que surti tot bé", ha dit l'escorta.

I és que Navarro ha recordat que el seu equip arriba en un bon moment, líders en Lliga amb deu victòries consecutives i amb el Top-16 de l'Eurolliga encarrilat, a més d'haver recuperat "la frescor en aquestes dues últimes setmanes".

"L'equip està amb moltes ganes de començar aquesta competició, que és molt atractiva per als jugadors i per a tot el món. És molt perillosa, però és un repte per a nosaltres guanyar aquestes tres seguides que ningú no ho ha fet", ha reiterat.

Una millora del conjunt de Xavi Pascual que el jugador ha admès que pot deure's pel seu retorn a l'equip, després de deixar enrere les molèsties per la fasciïtis plantar que el va allunyar diversos partits de l'equip. "El cert és que estic molt content de poder ajudar l'equip. Aquests partits m'he trobat gaudint una altra vegada, podent fer moltes més coses i sense haver d'estar pensant en el peu", ha explicat.

"Ara estic començant a jugar normal", ha afegit el jugador català. "I espero que hi hagi bastants partits en aquesta Copa i el peu aguanti". Per acabar, ha fet broma respecte a si per fi es farà amb el guardó de 'Jugador Més Valuós', que encara no ha aconseguit en aquesta competició. "S'està resistint, però és una cosa que no m'obsessiona. És una Copa diferent. Totes les que he fet han estat fora de casa i hi ha il·lusió per jugar amb molta més gent que t'està veient, molts més familiars i molts més amics. I per fer-ho bé", ha conclòs.

stats