Jocs Olímpics
Especials 08/08/2012

Carmelita Jeter, sinònim de velocitat

La doble medallista als Jocs Olímpics de Londres és germana de Pooh Jeter, exjugador del Fiatc Joventut

àlex Gozalbo
1 min
Carmelita Jeter

BarcelonaCarmelita Jeter, germana de Pooh Jeter (exjugador del Fiatc Joventut), s'ha confirmat als Jocs Olímpics de Londres com una de les reines de la velocitat. L'atleta, que dissabte va aconseguir la medalla de plata als 100 metres, s'ha fet aquest dimecres amb la de bronze als 200 metres.

Eugene, a qui la seva àvia va batejar amb el sobrenom de 'Pooh', i Carmelita Jeter van ser educats a Califòrnia en una llar que sempre va potenciar la pràctica dels esports. "Quan era jove, el meu pare era tot un atleta que practicava molts esports, com ara el bàsquet. Una de les coses que ens va ensenyar és que havíem de treballar fort per aconseguir qualsevol cosa que ens proposéssim. Crec que no va ser una mala lliçó perquè jo he acabat jugant a bàsquet professionalment i la meva germana és la dona més ràpida del món", explica Pooh Jeter.

Quan hagi passat l'estiu, Pooh i Carmelita Jeter tenen el projecte de comparar les seves habilitats: "Estem preparant un enfrontament que pot ser divertit. Quan passin els Jocs Olímpics, farem una cursa de 100 metres i jugarem un partit de bàsquet".

Carmelita Jeter buscarà la seva tercera medalla als Jocs Olímpics de Londres en la prova de 4x100.

stats