Taekwondo
Especials 08/08/2012

Joel González supera en l'últim sospir el primer combat i passa a quarts en taekwondo -58kg

El figuerenc ha resolt la ronda prèvia amb un atac en l'últim segon del tercer combat, per eliminar el suec Uno Sanli per 7-6. Competirà a quarts de final (16.15h) contra l'australià Safwan Khalil

Natalia Arroyo
1 min
Joel González (blau) fa un atac per puntuar contra el suec Uno Sanli (vermell)

BarcelonaAmb molts més problemes dels previstos, Joel González ha pogut superar la ronda preliminar contra el suec Uno Sanli i ja és a quarts de final. El figuerenc ha guanyat el seu combat per 7-6, amb un últim cop en l'últim segon del tercer i últim assalt.

El taewkondista català, de 22 anys, ha començat molt fort el primer assalt, amb dos cops consecutius, un d'ells una puntada de peu al cap (3 punts), que li han permès situar-se provisionalment amb 4-0. Sanli, amb una reacció molt ràpida, ha capgirat el resultat amb dos atacs inesperats de 4 i 1 punts. El primer assalt ha finalitzat amb 4-5 favorable al suec.

Més prudent, i fins i tot lleugerament tens, González ha igualat el marcador a sis abans de l'assalt final, amb un parcial de 2-1. Sanli, passiu i a la defensiva, ha intentat evitar molts atacs alts del català i ha desesperat Joel caient constantment a terra. EL suec fa 1,72m, per 1,85m del taekwondista de Figueres.

L'últim assalt s'ha decidit a favor de González en l'últim sospir. Després de 119 segons d'agònics atacs frustrats i fins i tot una penalització (Kyong-go) per al suec, el figuerenc ha pogut fer un cop d'atac per sumar el punt que necessitava, 7-6. Ha evitat el desempat i avança ronda.

Joel González no tornarà a competir fins als quarts de final, que començaran a partir de les 16.15h i que l'enfrontaran amb l'australià Safwan Khalil, que ha derrotat 4-9 al mexicà Diego García de León.

stats