Jocs Olímpics
Especials 05/08/2012

La decisió més difícil de Sergio Scariolo

Si la selecció espanyola supera el Brasil, acabarà en segona posició i quedarà condemnada a disputar les semifinals contra els Estats Units

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol

BarcelonaDesprés de la derrota contra Rússia, la selecció espanyola de bàsquet tancarà aquest dilluns (21 hores) la primera fase dels Jocs Olímpics de Londres contra el Brasil. Si guanya, acabarà en segona posició i quedarà condemnada a disputar les semifinals contra els Estats Units. Si perd, serà tercera i tindrà un enfrontament de quarts de final més difícil (França, si l'equip que entrena Vincent Collet supera Nigèria), però evitarà el conjunt nord-americà fins a la lluita per l'or.

Sergio Scariolo, entrenador de la selecció espanyola, va evitar aquest dissabte qualsevol debat sobre l'actitud amb la qual el seu equip afrontarà el partit contra el Brasil. "No és moment de parlar-ne ara. Aquest any hem tingut problemes i hem d'afrontar el que tenim amb intel·ligència i determinació", va dir el tècnic.

"Qui especula no pot ser campió", recorda Rubén Magnano, seleccionador del Brasil.

Vuit jugadores de bàdminton van ser desqualificades dels Jocs Olímpics de Londres per intentar deixar-se guanyar per tenir enfrontaments més fàcils.

Consulta aquí totes les opcions matemàtiques.

stats