Especials 07/08/2012

SI denunciarà els tuits ofensius contra Fàbregas a la Fiscalia de Delictes d'Odi

Les més de 2.000 piulades contra el jugador d'hoquei herba se sumaran a les que es van recollir durant l'incendi de l'Empordà

Acn
1 min
Àlex Fàbregas: "En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya"

BarcelonaSolidaritat Catalana per la Independència ampliarà la denúncia davant la Fiscalia de Delictes d'Odi i Discriminació de Barcelona amb més de 2.000 piulades contra Àlex Fàbregas arran de les declaracions que va fer en una entrevista al diari ARA. El secretari general de SI, Uriel Bertran, ha demanat al conseller d'Interior, Felip Puig, que doni instruccions als Mossos d'Esquadra perquè identifiquin els autors de la "xenofòbia anticatalana" i els posin a disposició judicial. La tasca de recopilació dels tuits l'està portant a terme el web 'Apuntem.cat' i ja s'han recollit més de 2.000 piulades ofensives aquests últims tres dies, que se sumaran a les que es van recollir durant l'incendi de l'Empordà.

Bertran ha denunciat el "silenci còmplice" del departament d'Interior i del conseller Puig, a més de la "inacció" del Govern en general davant el "linxament" que ha patit Fàbregas. El secretari general de SI ha recordat que "el nazisme va començar amb atacs similars contra els jueus", i ha demanat "tallar d'arrel qualsevol tipus de comentari xenòfob" contra Catalunya, perquè això podria derivar, ha dit, en altres tipus d'agressions més greus.

stats