Especials 06/08/2012

La selecció espanyola de waterpolo perd amb Itàlia (7-10) i jugarà contra Montenegro als quarts de final

L'equip que entrena l'egarenc Rafael Aguilar sucumbeix davant els transalpins en l'últim partit del Grup A i acaba en tercera posició

Jordi Mestre
El català Marc Minguell i l'italià Valentino Gallo, en una imatge del partit entre Espanya i Itàlia

BarcelonaLa selecció espanyola de waterpolo ha perdut aquest dilluns contra la selecció d'Itàlia (7-10) en l'últim partit del Grup A. L'equip que dirigeix Rafael Aguilar no ha pogut sobreposar-se al desavantatge inicial de quatre gols i ha acabat sucumbint contra un rival més seriós i agressiu en defensa. Els italians han dominat el duel en tot moment durant els primers dos quarts, i el matx ha arribat al descans amb un 3-6 al marcador.

La segona meitat ha començat amb una aparent revifalla de l'equip espanyol, però tot i els intents de remuntada, els transalpins han sabut mantenir les distàncies en tot moment durant el tercer quart. En l'últim període, un nou acostament del conjunt d'Aguilar mitjançant tres gols gairebé consecutius ha sigut respost amb una última anotació italiana i el partit ha acabat amb un 7-10.

La selecció espanyola queda tercera del grup i jugarà contra Montenegro als quarts de final del torneig olímpic. Els italians, per la seva part, es jugaran el passi a les semifinals amb la selecció d'Hongria.