Especials 29/03/2012

Les manifestacions contra la reforma laboral apleguen milers de persones a Manresa i Vic

Segons els sindicats, l'activitat als polígons industrials com els de la capital d'Osona pràcticament s'ha aturat

Acn
1 min

ManresaLes manifestacions contra la reforma laboral han aplegat milers de persones a la Catalunya Central. Mentre que a Manresa les tres protestes convocades per diferents sindicats i col·lectius han concentrat 3.000 persones pels carrers de la capital, a Vic la Guàrdia Urbana ha xifrat el seguiment de la convocatòria en 2.000 persones.

Els líders comarcals dels principals sindicats d'ambdues comarques han coincidit a assenyalar "l'èxit" de la convocatòria per vaga i han afegit que ha sigut "molt més contundent" si es compara amb la vaga de l'any 2010. A més, segons els sindicats, l'activitat als polígons industrials com els de la capital d'Osona pràcticament s'ha aturat des de primera hora del matí.

Les tres manifestacions convocades aquest dijous al matí a Manresa han aplegat més de 3.000 persones. La més nombrosa ha sigut la convocada pels sindicats UGT i CCOO, que ha aplegat uns 2.000 manifestants. Les altres dues, convocades pels grups més alternatius i la CGT, han aplegat al voltant de 1.000 persones.

stats