La Marató de TV3
Especials 18/12/2011

La regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits centren avui la 20a edició de 'La Marató' de TV3

Xavi Coral i Espartac Peran presentaran a partir de les 10.00 un programa de més de 15 hores

Albert Castellví
2 min
Espartac Peran (esquerra) i Xavi Coral presentaran La Marató d'aquest diumenge, dedicada a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.

BarcelonaCatalunya es prepara per viure avui un dia centrat en la solidaritat. La Marató de TV3, que amb l'edició d'avui ja haurà arribat a les 20 des que va néixer el 1992, ha mobilitzat una vegada més les entitats d'arreu del país, que durant la jornada d'avui organitzaran més de 1.600 activitats populars que contribuiran a engreixar la xifra que el marcador del programa marcarà a quarts de dues de la matinada, quan es posi el punt final a més de 15 hores de programa en directe. En aquesta ocasió, els diners recollits es destinaran a projectes científics de recerca sobre la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.

Durant tot el dia, aquestes activitats centraran gran part de l'atenció del programa, que començarà a les 10.00 i presentaran Xavi Coral i Espartac Peran. A més, l'espai també comptarà amb nombroses actuacions de diversos artistes i grups musicals, com Teràpia de Shock, els Catarres, Andrea Motis, Sílvia Pérez Cruz o Sergio Dalma, que interpretarà el tema Em dónes força acompanyat de l'Escolania de Montserrat. També passaran pel plató 1 de TV3 els actors dels musicals Els miserables, Cop de rock i Forever King of Pop, que posaran un punt final espectacular al programa, i moltes cares conegudes de diversos programes de la cadena pública.

La Marató va aconseguir l'any passat la seva xifra rècord de recaptació, amb 8,7 milions d'euros. Entre les 19 edicions celebrades fins ara, la xifra global s'aproxima als 98 milions.

Podeu llegir l'entrevista als dos presentadors de 'La Marató', Xavi Coral i Espartac Peran, a l'ARA Premium.

stats