eurocopa
Especials 12/06/2012

Més de cent detinguts a Varsòvia pels enfrontaments entre aficionats russos i polonesos

Més de 6.000 policies vigilen als carrers de la capital de Polònia, pendents del duel que enfronta aquests dos rivals històrics en la segona jornada de l'Eurocopa al Grup A (20:45h)

Ara
1 min
Baralla entre aficionats polonesos i russos abans d'enfrontar-se a l'Eurocopa / EFE

BarcelonaMés de cent persones han sigut detingudes aquesta tarda a la ciutat de Varsòvia poc abans del partit que enfronta Polònia i Rússia a la segona jornada de l'Eurocopa al grup A (20:45h). Tot i la vigilància de més de 6.000 policies, als carrers de la capital polonesa ja s'han produit diversos incidents violents, incloent enfrontaments amb la policia. Les autoritats poloneses s'han vist obligades a utilitzar gas lacrimògen i bales de goma per dissoldre els aldarulls. Milers d'aficionats russos han volgut sortir al carrer aquesta tarda per celebrar el seu dia nacional, circumstància que alguns grups de polonesos han aprofitat per iniciar les batusses.

Segons publica la BBC, alguns aficionats polonesos han intentat atacar els russos mentre es dirigien massivament a l'Estadi Nacional de Varsòvia pel pont sobre el Vístula, fet que ha obligat la policia a intervenir de forma preventiva. L'agència EFE informa de que una desena de persones han sofert ferides lleus durant els incidents.

stats