NATACIÓ SINCRONITZADA
Especials 06/08/2012

Les catalanes Andrea Fuentes i Ona Carbonell passen a la final de duo amb la tercera millor nota

La parella russa ha estat la millor, amb una nota total de 196,800, seguida de la xinesa, amb 192,810. Fuentes i Carbonell han aconseguit una nota total de 192,590

Nuria García
2 min
Ona Carbonell i Andrea Fuentes, durant l'exercici de rutina lliure de natació sincronitzada a Londres / CLIVE ROSE / GETTY IMAGES

BarcelonaLes catalanes Andrea Fuentes i Ona Carbonell han aconseguit classificar-se per a la final de natació sincronitzada després d'aconseguir novament la tercera millor nota en la rutina lliure en la segona jornada de competició de duo. I és que el segon dia a la piscina no ha canviat gens les quatre primeres posicions de la competició de duo.

A ritme de tango, Fuentes i Carbonell han aconseguit la classificació per a la final d'aquest dimarts (16.00 h, La 1) i, com en la jornada de diumenge, s'han vist superades novament per la parella russa i la xinesa.

La parella catalana ha aconseguit una nota de 96,590, que, sumada a la que va aconseguir diumenge en la rutina tècnica (96,00), dóna una puntuació total de 192,590.

Per la seva banda, les russes Natalia Ishchenko i Svetlana Romashina han tornat a fregar la perfecció, segons els jutges, i han demostrat que segueixen estant en un altre nivell amb una nota de 98,600. Les russes passen a la final destacades en la primera posició amb una puntuació total de 196,800.

En la segona posició han acabat les xineses Xuechen Huang i Ou Liu, amb una coreografia inspirada en un drac. Les jutges han puntuat amb una nota de 96,710 aquesta intervenció. En el còmput global, les xineses passen a la final amb una nota de 192,810.

Aquest dimarts es disputarà la final. Les 12 parelles amb millor nota tornaran a repetir l'exercici de rutina lliure –el que han fet aquest dilluns– i serà llavors quan es descobrirà el color de la medalla de les dues sirenes catalanes.

A més de les nedadores russes, xineses, catalanes i canadenques, també s'han classificat per a la final d'aquest dimarts les japoneses, les ucraïneses, les italianes, les gregues, les britàniques, les nord-americanes, les franceses i les sud-coreanes.

stats