NATACIÓ SINCRONITZADA
Especials 09/08/2012

L'equip espanyol de natació sincronitzada acaba tercer la rutina tècnica, per darrere de Rússia i la Xina

Les noies d'Anna Tarrés hauran de remuntar vuit dècimes en la rutina lliure de divendres per poder-se penjar la medalla de plata

Nuria García
1 min
L'equip espanyol de natació sincronitzada ha acabat tercer la rutina tècnica / LAVANDEIRA JR. / EFE

BarcelonaL'equip espanyol de natació sincronitzada ha acabat en la tercera posició la rutina tècnica, per darrere de Rússia i de la Xina. Les noies d'Anna Tarrés, doncs, hauran de remuntar vuit dècimes aquest divendres en la prova de rutina lliure per poder-se penjar la medalla de plata.

El combinat espanyol, format per cinc catalanes més la nedadora reserva, ha aconseguit una puntuació de 96.200 i ha hagut d'esperar que nedessin les russes i les xineses per saber en quina posició acabaven la rutina tècnica. Les russes han tornat a demostrar que segueixen a un altre nivell i han obtingut una nota de 98.100 i s'han destacat novament en la primera posició.

Les xineses han aconseguit superar les espanyoles per només vuit dècimes (els jutges han puntuat el seu exercici amb una nota de 97.000). Així doncs, aquest divendres, en la final, les espanyoles necessitaran remuntar –com ja va fer el duo format per Ona Carbonell i Andrea Fuentes en la final de rutina lliure– per poder aconseguir la segona plata de la natació sincronitzada a Londres.

Les canadenques, més allunyades, han tancat la prova de rutina tècnica en la quarta posició (94.400), seguides de les japoneses (93.800) i de les britàniques (87.300). Les dues últimes posicions han sigut per a les egípcies (77.600) i per a les australianes (77.500).

stats