Especials 13/09/2012

Carod-Rovira a Artur Mas: "Ningú arriba a la independència des de l'oposició"

L'exvicepresident del Govern i expresident d'ERC diu en una entrevista a 8TV que li ha "agradat més el Mas d'avui a Madrid que el del missatge de la Diada"

Ara
1 min
Josep-Lluís Carod-Rovira, en una imatge del maig de 2012 / ACN

Barcelona"Mai ningú havia tingut tants instruments a l'abast, o sigui que depèn d'ell". És el que opina Josep-Lluís Carod-Rovira de la situació actual del president de la Generalitat, Artur Mas, respecte al procés que podria o hauria de portar Catalunya cap a un referèndum d'independència.

Després de la manifestació massiva de dimarts, Onze de Setembre, Carod ha sigut entrevistat per Josep Cuní a '8 al dia', a 8TV, i ha subratllat la responsabilitat que té ara mateix Mas, després de la demostració dels ciutadans al carrer. I ha recordat que és des del Govern que es poden prendre decisions com convocar referèndums o unes eleccions que serien plebiscitàries. "Ningú arriba a la independència des de l'oposició", ha advertit.

L'exvicepresident del Govern i expresident d'ERC també ha reconegut que el discurs de Mas a Madrid aquest dijous al matí, en què ha anunciat que "Catalunya necessita un estat", li ha "agradat més que el missatge institucional de la Diada".

stats