Especials 07/09/2012

L'Associació de Municipis per la Independència celebra que Duran assisteixi a la manifestació de la Diada

"Qui dóna suport al pacte fiscal també pot manifestar-se l'Onze de Setembre, i això val també per al Govern", assegura Vila d'Abadal

Acn
1 min

BarcelonaEl president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d'Abadal, ha celebrat la decisió del president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, d'assistir a la manifestació de l'Onze de Setembre convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

"Està molt bé que Duran i Lleida digui ara que vol anar-hi perquè Unió és un partit nacionalista i catalanista i té tot el sentit que els seus líders siguin presents en una manifestació tan important com aquesta", ha afirmat Vila d'Abadal –també alcalde de Vic i diputat d'Unió–, que considera que "qui dóna suport al pacte fiscal també pot manifestar-se l'Onze de Setembre, i això val també per al Govern".

Alcaldes de l'executiva de l'AMI compartiran amb els representants de l'ANC la capçalera de la manifestació per "fer palesa la representació municipalista a la Diada". Així, darrere de la capçalera hi seran la resta d'alcaldes de l'AMI que han volgut representar els diferents territoris catalans. Un cop finalitzada la manifestació, una representació de l'ANC i l'AMI mantindrà una trobada amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

stats