La manifestació
Especials 11/09/2012

Oriol Pujol diu que Mas "no posarà aigua al vi" després de la manifestació de la Diada

El secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya diu a RAC1 que el missatge de Mas d'aquest dimecres "encabirà que això és il·lusionant" i no es limitarà a dir "he pres nota"

Ara
1 min
"Serem un país més egoista"

BarcelonaEl secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha dit aquest dimarts a RAC1 que el president de la Generalitat, Artur Mas, "no posarà aigua al vi" en la seva compareixença d'aquest dimecres, després de la manifestació de la Diada.

En concret, ha assegurat que "encabirà que això és il·lusionant" i no es limitarà a dir "he pres nota".

"Hi ha molta il·lusió. Hem de llançar un missatge inequívoc a l'Estat. M'atreveixo a dir que és la primera manifestació que els catalans fan de cara al món", ha explicat abans a Catalunya Ràdio, a punt de començar la manifestació de la Diada. "Si Rajoy no en pren bona nota voldrà dir que la seva capacitat d'escoltar i auscultar Catalunya és molt petita. Avui fem punt final amb la dinàmica de la Transició. Dret a decidir, articular un país. Amb la justícia al davant, se'ns escoltarà arreu del món".

Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya, ha dit: "Ja no hi ha res a fer. O el govern de Madrid canvia radicalment o busquem la independència. Volem llibertat des d'un punt de vista econòmic, però també cultural: que puguem mantenir el català, i que no hi hagi més intromissions".

Ernest Benach, que també va presidir el Parlament català però durant el govern tripartit, també hi ha dit la seva: "Toca actuar. No pot ser que demà no passi res. Qui ha de fer coses és el Govern, el Parlament. Caldrà pensar si un referèndum és possible o si cal avançar les eleccions".

stats