Especials 12/09/2012

Sánchez-Camacho: "Alguns han quedat retratats per sempre a favor de la independència"

La presidenta del PPC diu a Catalunya Ràdio que no pot donar suport parlamentari a CiU "si només es preocupa pel pacte fiscal i la independència"

Ara
1 min
Alícia Sánchez-Camacho, arriba al Parlament

BarcelonaLa presidenta del PPC ha criticat amb duresa el president de la Generalitat, Artur Mas, a qui ha responsabilitzat de la massiva manifestació independentista d'aquest dimarts a Barcelona. "Aquí alguns han quedat retratats per sempre a favor de la independència", ha dit Sánchez-Camacho en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Tenim un Govern que només es preocupa pel pacte fiscal i per la independència". Sánchez-Camacho creu que aquesta deriva és "excloent" per als catalans que no se senten independentistes i que és molt perillosa per a la convivència al país. El PPC, ha dit, no pot donar suport parlamentari a aquest projecte.

Camacho retreu que Mas digués en el seu discurs institucional de la Diada que la "batalla més urgent" era el pacte fiscal. Per la líder del PPC, la batalla més important que cal afrontar és la lluita contra l'atur. "El president, que el que vol és la independència de Catalunya, està equivocant les prioritats". "I als 800.000 aturats, se'ls han solucionat els seus problemes després de la manifestació d'ahir?", ha preguntat.

"La Catalunya real no és la que es va manifestar ahir", ha afegit. Camacho ha agraït el civisme de la marxa, però també ha lamentat haver rebut insults i amenaces ahir quan anava al Parlament durant l'acte institucional a la Ciutadella.

stats