Piragüisme - Aigües tranquil·les
Especials 08/08/2012

Un piragüista francès es desmaia per l'esforç i ha de ser rescatat amb una llanxa d'emergència

Mathieu Goubel ha finalitzat en cinquena posició la final de canoa C1 1.000 m al canal d'Eton Dorney, però, desfet per l'esforç, s'ha desmaiat i ha hagut de ser recollit a la línia de meta per l'equip d'emergència

Ara
1 min
El piragüista francès Mathieu Goubel es desmaia i és recollit per la barca d'emergències

BarcelonaAl canal d'Eton Dorney s'han viscut uns minuts de pànic quan el francès Mathieu Goubel s'ha desmaiat sobre la canoa després de la final de C-1 1.000 m, en què el gallec David Cal ha aconseguit la medalla de plata.

El piragüista francès, de 32 anys, ha completat els primers 250 metres en primera posició (54.11), però ha anat perdent força a mesura que avançava la prova i ha perdut el bronze en el tram final −ha fet els últims 250 m en 1:00.780, el parcial més lent de tots els finalistes−. Finalment, ha sigut cinquè amb un temps de 3:50.758, però ha pagat l'esforç per arribar a la meta amb un defalliment.

Una llanxa d'emergència l'ha hagut de fer sortir de la canoa i rescatar-lo a la línia de meta. Goubel també participarà a la prova C-1 200 m, que arrencarà aquest divendres a les 10.51 h. El francès participarà a la primera de les quatre sèries prèvies.

stats