LONDRES 2012
Especials 07/08/2012

La Plataforma ProSeleccions portarà a la Fiscalia les amenaces a Àlex Fàbregas

En un comunicat, la Plataforma diu que portarà aquestes amenaces a la Fiscalia de Catalunya perquè estudiï si són constitutives de delicte

Ara
1 min
Àlex Fàbregas, durant un partit dels Jocs Olímpics de Londres / ORESTIS PANAGIOTOU / EFE

BarcelonaLa Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha emès un comunicat anunciant que portarà a la Fiscalia les amenaces que en els últims dies ha rebut el jugador d'hoquei herba Àlex Fàbregas arran de les declaracions que va fer al diari ARA i que han fet que hagi hagut de tancar el seu compte de Twitter.

"Els últims dies han estat constants els atacs rebuts per alguns dels esportistes catalans que participen als Jocs Olímpics de Londres. El cas més impactant és el del jugador d'hoquei herba Àlex Fàbregas", afirma el comunicat, que afegeix que les paraules del jugador han "aixecat una gran polseguera" i que Fàbregas "ràpidament va començar a rebre missatges insultants i amenaces al seu compte de Twitter que van provocar que l'hagués de tancar poc després. Les amenaces van arribar fins i tot a ser de mort".

"La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, en boca del seu president Xavier Vinyals, ha fet públic que portarà aquestes amenaces a la Fiscalia de Catalunya perquè estudiï si són constitutives de delicte. Normalment és l'afectat qui demana la intervenció de la Fiscalia però com que són amenaces públiques ho pot fer un tercer. El president de la Plataforma, en declaracions a 'El 9 Esportiu', valora que el sentiment expressat per Fàbregas és majoritari entre els esportistes catalans presents a Londres", continua el comunicat.

El comunicat conclou: "Des de la Plataforma ProSeleccions continuarem donant suport a aquells esportistes que vulguin significar-se per l'esport català i les seleccions catalanes. I els defensarem quan rebin insults i amenaces pel simple fet d'expressar-se lliurement".

stats