premsa de barcelona i madrid
Portada a portada 29/10/2012

"El govern [espanyol] crea una cèl·lula de crisi contra la independència", a la portada d''El Mundo'

Els programes electorals de CiU i PSC i la detenció d'una dirigent d'ETA centren l'atenció de les portades d'aquest dilluns

Ara
1 min
Portada El Mundo 29 octubre 2012

BarcelonaEls diaris d'aquest dilluns presenten els titulars següents:

El Mundo: "El govern [espanyol] crea una cèl·lula de crisi contra la independència". Segons el diari, el grup de treball l'ha creat el ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, i està format per Eduardo Torres-Dulce, fiscal general de l'Estat; Marta Silva, advocada general de l'Estat, i un representant del ministeri de l'Interior, segurament, el secretari d'Estat, Ignacio Ulloa. L'Advocacia de l'Estat enllestirà el primer document la setmana que ve. Després serà la Fiscalia qui dissenyi el seu full de ruta. L'embrió de la cèl·lula de crisi és una comissió tripartida que es va constituir fa mesos per fer el seguiment d'EH Bildu a la campanya electoral del País Basc.

El País: "Mas augura per al 2020 el futur Estat català dins de la UE" i "El PP esmena els pressupostos per rescatar les autopistes de peatge".

Abc: "ETA perd la seva cap d'armament" i "El govern [espanyol] tanca l'aixeta al finançament de l'ONU Dones".

La Razón: "Els estudiants menors d'edat no podran fer vaga" i "CiU evita en el seu programa la paraula 'independència'".

El Periódico: "Els programes dels principals partits per al 25-N: Cartes destapades"

La Vanguardia: "Mas inclou la creació d'un estat propi al seu programa"

El Punt Avui: "L'Estat fa boicot a la UE per imposar l'espanyol"

ARA: "Els camins del dret a decidir"

stats