Especials 18/09/2011

Preguntes més freqüents

2 min

1. Com puc adquirir la col·lecció Bernat Metge?

Tots els subscriptors de l'ARA poden endur-se la col·lecció sencera a 7 euros per volum. Els interessats que no estiguin subscrits al diari poden subscriure's a la col·lecció pagant 7,95 euros per llibre. Els números podran comprar-se per separat per 9,95 euros cada diumenge. El diari ARA posa a disposició de tothom una web especial, un telèfon (902 57 09 41) i un correu (bernatmetge@ara.cat).

2. Com puc enviar la Bernat Metge a una escola?

Tothom qui se subscrigui a la col·lecció completa podrà enviar-ne una segona a l'escola o institut dels Països Catalans que vulgui sense cap cost afegit.

3. Puc triar l'escola que vulgui?

L'elecció de l'escola corre a càrrec del subscriptor. A més de rebre la col·lecció, l'escola obtindrà un diploma acreditatiu amb el nom de la persona que ha fet el regal i podrà col·locar-lo a la biblioteca.

4. I si més d'una persona la regalem a la mateixa escola?

En aquests casos, l'escola rebrà només una col·lecció, però de part de totes les persones que han volgut fer l'entrega. Les col·leccions que sobrin es regalaran a escoles que encara no hagin estat escollides.

5. He comprat els primers llibres. Encara m'hi puc subscriure?

Cap problema. Si després de comprar els primers volums per separat esteu interessats a adquirir la col·lecció completa, podreu formalitzar la subscripció. Se us deduirà l'import dels números que ja hagueu comprat.

6. Ja tinc la Bernat Metge, però m'agradaria regalar-ne una a una escola. Com ho puc fer?

En aquest cas, teniu l'opció de fer el regal a dues escoles diferents pel preu d'una col·lecció.

stats