Especials 05/05/2012

Aconsegueix 'La cuina de la meva mare' amb l'ARA i concursa amb la teva recepta

Dissabte i diumenge, 12 i 13 de maig, podreu aconseguir amb el diari un llibre amb 123 receptes tradicionals. Són els plats amb què Joan Roca va començar. Paral·lelament, podeu participar en un concurs amb les vostres receptes tradicionals

Ara
1 min

BarcelonaL'ARA oferirà dissabte i diumenge que ve, 12 i 13 de maig, el llibre 'La cuina de la meva mare. Les receptes fonamentals d'El Celler de Can Roca', per només 9,95 euros. El xef Joan Roca -que dilluns va situar el seu restaurant com el segon millor del món segons la revista 'Restaurant'- recull en aquest llibre 123 receptes tradicionals que recorda de l'època en què va tenir els primers contactes amb la gastronomia al restaurant dels seus pares.

Des d'avui i durant tota la setmana, a més d'acollir reflexions sobre la figura del xef a càrrec de gent que el coneix, l'Ara.cat recopilarà les receptes de cuina tradicional que els lectors ens feu arribar.

Entre totes les propostes rebudes, el dia 14 se sortejarà un lot de productes d'alimentació valorat en 35 euros de la botiga Avinova, del mercat de la Boqueria de Barcelona, que és proveïdora del restaurant Arzak i ho era d'El Bulli.

Per participar-hi, només ens heu d'enviar la vostra recepta mitjançant el formulari que trobareu clicant aquí

stats