Londres 2012
Especials 01/08/2012

La selecció espanyola d'hoquei herba cau contra Austràlia (0-5) i perd per lesió Pol Amat

Els australians, actuals campions del Món, han dominat de principi a fi un partit on el jugador català s'ha fet mal a l'espatlla i podria perdre's el que resta dels Jocs

LondresLa selecció espanyola d'hoquei herba –formada principalment per jugadors catalans– ha encaixat la primera derrota a Londres contra la selecció d'Austràlia (0-5), actual campiona del Món, que ha dominat el partit de principi a fi. Al descans, el resultat ja qra de 0-3 en contra d'un equip que ha tingut la baixa de Pol Amat.

Dos dies després que el capità Santi Freixa es trenqués el cúbit esquerre, el davanter català, que disputa els seus cinquens Jocs, ha hagut d'abandonar el camp al minut 22 amb una lesió a l'espatlla dreta després d'una caiguda entre dos contraris. Un fet que encara ha deixat més minvat de forces el conjunt espanyol.

Austràlia n'ha tingut prou amb 13 minuts per anotar dos gols, desbordant la defensa de l'equip que dirigeix Dani Martín. Després de desaprofitar un penal-córner, l'equip estatal ha tingut la baixa de Pol Amat, i abans del descans ha encaixat el 0-3.

A la represa les coses no han millorat. S'ha mantingut la tònica del primer temps i els australians han eixamplat encara més les diferències fins al 0-5 definitiu.

Aquesta derrota dificulta les opcions de classificació de l'equip espanyol, que només ha sumat un punt en dos partits. A més, Pol Amat podria perdre's el que resta dels Jocs per aquesta lesió a l'espatlla.