Especials 26/07/2012

La selecció espanyola cau en el debut als Jocs contra el Japó

El combinat que entrena Luis Milla no aconsegueix sobreposar-se a l'expulsió del defensa Íñigo Martínez i cau a l'última posició del grup D

Ara
1 min
Yuki Otsu celebra el seu gol contra Espanya als Jocs Olímpics

BarcelonaLa selecció espanyola de futbol no ha començat amb bon peu els Jocs Olímpics. Un solitari gol del davanter japonès Yuki Otsu ha sigut suficient per tombar l'equip que dirigeix Luis Milla, que no ha mostrat en cap moment la seva millor cara i ha acabat sucumbint a la intensitat del rival nipó. L'expulsió del defensa de la Reial Societat Íñigo Martínez al minut 41 ha sigut definitiva pel combinat espanyol, que tot i disposar de la possessió ha sigut incapaç de generar perill i ha acabat sense cap xut entre els tres pals.

La derrota deixa Espanya en l'últim lloc del grup D després de l'empat a dos gols entre Honduras i el Marroc en el primer partit de la jornada.

Espanya: De Gea; J. Alba, Álvaro Domínguez, Íñigo Martínez, Montoya; Javi Martínez, Koke (Tello, 81'), Isco (Oriol Romeu, 63'); Mata, Adrián (Ander Herrera, 56') i Rodrigo.

Japó: Gonda; Tokunaga, H. Sakai (G. Sakai, 74'), Yoshida, Suzuki; Ohgihara (Yamamura, 86'), Higashi, Yamaguchi, Kiyotake; Otsu (Saito, 46') i Nagai.

Gol: 0-1 Otsu (34').

Àrbitre: Mark Geiger (EUA). T. Grogues: J. Alba (40'), Saito (61') i Álvaro Domínguez (89'). T. Vermelles: Íñigo Martínez (41').

stats