Hoquei Herba
Especials 05/08/2012

La selecció espanyola d'hoquei herba remunta i guanya 1-3 l'Argentina

Lucas Vila ha avançat els argentins al minut 54, però tres gols consecutius de Pau Quemada, Miquel Delas i Edi Tibau han capgirat el marcador al final

La selecció espanyola d'hoquei, escoltant l'himne abans de jugar contra l'Argentina

BarcelonaLa selecció espanyola d'hoquei herba ha allargat les seves opcions de continuar endavant als Jocs Olímpics, després de remuntar contra l'Argentina (1-3). Lucas Vila ha avançat els argentins al minut 54, però Pau Quemada, Miquel Delas i Edi Tibau han capgirat el marcador en quatre minuts màgics entre el 65 i 69.

Encara queda un partit per finalitzar la fase de grups i Espanya és quarta, empatada a 7 punts amb el Paquistan. Dimarts juguen contra els amfitrions, pendents del que facin el Paquistan i Austràlia.