Waterpolo
Especials 12/08/2012

La selecció espanyola de waterpolo cau golejada (8-14) contra Hongria i acaba sisena

L'equip de Rafa Aguilar ha anat per sota en el marcador durant tot el partit. Marc Minguell, amb tres gols, ha sigut el màxim golejador en un matx que ha servit per acomiadar Iván Pérez: "És un moment dur i molt trist", ha dit

Iván Pérez s'emociona davant l'ovació dels seus companys

BarcelonaLa selecció espanyola de waterpolo ha tancat la seva participació olímpica en sisena posició, després de perdre amb un 8-14 contundent contra Hongria aquest diumenge al matí. Els de Rafa Aguilar han anat per sota en el marcador durant tot el partit, superats per la fortalesa dels hongaresos. El primer quart ha acabat amb 1-4 i els espanyols ja no han pogut rebaixar a menys de dos la diferència al marcador. El segon quart ha acabat 3-7 i el tercer, 4-12. Amb tot decidit, l'últim quart ha permès maquillar un pèl el marcador, que ha finalitzat amb 8-14.

Marc Minguell, que ha fet tres gols, ha sigut el jugador més destacat en atac, juntament amb Albert Español, que n'ha marcat dos. Els altres autors dels gols espanyols han sigut Felipe Perrone, Blai Mallarach i Iván Pérez, que, amb 41 anys, es retira del waterpolo professional amb un últim gol olímpic.

El nedador d'origen cubà ha sigut ovacionat pels seus companys i no ha pogut evitar plorar a la piscina davant l'homenatge improvisat.

"És un moment molt dur, molt trist. Tinc 41 anys i n'he dedicat 32 al waterpolo. No em puc queixar de la meva carrera esportiva", ha comentat el jugador, que s'acomiada amb un gol, però amb una derrota. "No ha pogut ser", ha finalitzat.