Iemen
Especials 25/02/2012

Al-Qaida reivindica l'atac suïcida contra un palau presidencial al sud-est del Iemen

L'explosió d'un cotxe bomba ha mort almenys 26 persones poc després que el nou president jurés el seu càrrec a la capital del país. Fonts militars neguen que hi hagués cap personalitat a l'interior de l'edifici de la ciutat de Moukalla

Afp
1 min

SanaAl-Qaida ha reivindicat l'autoria de l'explosió d'un cotxe bomba aquest dissabte a l'entrada del Palau Presidencial de Moukalla, al sud-est del Iemen. Almenys 26 persones han mort i 13 més han quedat ferides, segons una font militar.

La font ha negat que hi hagués cap personalitat dins el palau de la capital de la província de Hadramout en el moment de l'explosió. "Set ferits han estat transportats a un hospital i altres estan sent atesos", ha dit la font sense donar un nombre exacte de ferits.

El palau presidencial de Moukalla està sota vigilància de membres de la Guàrdia republicana, un cos d'elit de l'armada iemenita comandada per Ahmed Ali Abdul·lah Sàleh, fill del dictador que ha cedit el poder després d'estar 33 anys al càrrec.

L'expresident Sàleh va ser ferit greument el juny del 2011 en un atac al palau presidencial de Sana, la capital del país.

stats