FEM VACANCES
Especials 26/07/2011

Per a tots els públics

Les vacances són el millor moment per fer el que mai es té temps de fer: tant si vols fer esport o anar a un lloc especial amb els nens com si t'agrada la cultura o menjar bé, Barcelona té un pla per a tu

ángela Fragoso
2 min
Laberint d'Horta / J. MORENO

BarcelonaEls barcelonins més sibarites a qui, a més, els agrada cuinar, poden aprofitar les vacances per visitar algun dels mercats de la ciutat. Amb menys gent de l'habitual, són els llocs ideals per trobar els ingredients per fer la recepta que sempre s'ha volgut fer.

Restaurants

Una altra bona opció és permetre's un caprici i gaudir de l'àmplia oferta gastronòmica de la ciutat reservant taula en algun local, fent el vermut en una terrasseta o bé prenent un refrescant gelat o una estiuenca orxata.

Amb criatures

L'ànima de la casa però també els més exigents, els nens no descansen ni per vacances! A les biblioteques de Barcelona sempre s'hi pot trobar un espai dedicat als més petits on poden trobar-hi llibres i activitats per divertir-se alhora que se'ls fomenta la lectura.

A l'aire lliure

Si el que es vol és sortir a l'exterior, les idees són ben diverses: el Parc del Laberint d'Horta, el llac piscina de la Creueta del Coll i la Prospe Beach, una platja artificial ubicada a Nou Barris, també són opcions interessants.

Esports i esportistes

L'agenda esportiva de Barcelona ve carregada d'esdeveniments. Per als que prefereixen gaudir de l'espectacle cal destacar el beisbol, ja que enguany la ciutat acull un dels grups del Torneig Europeu Sènior 2011, del 25 al 31 de juliol.

Curses i caminades

Els que s'animin a moure's tenen dos plans a l'aire lliure i en companyia el dia 18 de setembre: d'una banda, la Caminada de Sants, per relacionar-se amb els veïns. De l'altra, la tradicional Cursa de la Mercè, que enguany vol fer un altre rècord de participants.

Activitats culturals

Aquest estiu Barcelona acull més de 60 propostes de teatre, dansa i circ. El Festival Grec s'allarga fins a finals de juliol i el Dansalona serà entre el 15 d'agost i el 24 de setembre. A més, museus com el Macba, el Marítim i el Frederic Marès tampoc tanquen portes.

Opcions low cost

Els amants de la música podran gaudir durant tot el mes d'agost de concerts de jazz gratuïts al Parc de la Ciutadella. Les passejades culturals gaudint de l'arquitectura dels edificis i fent fotografies són una altra de les propostes de l'estiu.

stats