LES REVOLTES AL MÓN
Especials 30/08/2011

El govern de transició libi alerta Algèria que acollir la família de Gaddafi és un "acte d'agressió"

El govern algerià va confirmar ahir que ha acollit tres fills i la primera dona del dictador libi. Algèria és l'únic país veí de Líbia que no reconeix el CNT com a govern legítim de Líbia

Agències
1 min
Un rebel vigila una avinguda, a Trípoli / EFE

TrípoliEl portaveu del Consell Nacional de Transició (CNT) de Líbia, Mahmoud Shamman, considera un "acte d'agressió" per part d'Algèria que doni aixopluc a alguns membres de la família de Muammar al-Gaddafi. El govern algerià va admetre ahir que acull tres fills i la primera dona del dictador libi. "Hem promès fer un judici just a tots aquests criminals i, per tant, considerem això un acte d'agressió", ha dit Shamman. "Hem advertit tothom que no refugiï Gaddafi i els seus fills. Els perseguirem fins on siguin per trobar-los i arrestar-los", ha advertit.

Algèria és l'únic país veí de Líbia que no reconeix el CNT com a govern legítim de Líbia. Segons ha informat l'agència de notícies oficial d'Algèria, el ministre algerià d'Afers Exteriors, Mourad Medelci, s'ha reunit aquest dilluns amb Mahmoud Jibril, cap del comitè executiu del CNT. És el contacte al més alt nivell durant mesos de males relacions entre els nous líders de Líbia i els seus veïns algerians.

stats