Especials 29/03/2012

"Avui podem exercir un dels drets que encara ens queden": 10 tuits de famosos sobre el 29-M

Periodistes, còmics, músics, polítics o, simplement, famosos han opinat sobre algun aspecte de la vaga general a través de la xarxa però sense tallar-se gaire

Ara
2 min

Barcelona1 - Susana Griso també s'ha sumat a la polèmica generada al voltant de la directora general de Política Interior, Cristina Díaz, i també n'ha fet mofa: "Les compareixences de Cristina Díaz, la directora general de Política Interior, haurien de ser TT. Pareix que s'examini del servei social".

2 - Berto Romero és tan partidari de fer vaga que ha dit que el seu compte de Twitter també "està en vaga".

3 - El diputat de Ciutadans Albert Rivera assegura que el 'PPSOE' porta 34 anys sense legislar el dret a vaga i que això permet "coacció de minories".

4 - Pedro J. Ramírez, director d''El Mundo', insisteix que "la secció d'economia d'El Mundo –en base al consum elèctric– assegura que el seguiment de la vaga és menor que el del 2010, contra ZP".

5 - Dani Mateo, presentador i col·laborador de televisió, compara els piquets agressius amb "aquells parents maldestres que sempre fan malbé els casaments".

6 - Arsenio Escolar, periodista, no es postula ni a favor ni en contra del seguiment i afirma que "els que volen minimitzar-la parlen de normalitat al carrer i comerç obert. Els que volen engrandir-la, de les fàbriques. Tots esbiaixen".

7 - El músic Feliu Ventura ha penjat aquesta foto de Xàtiva, poble sobre el qual diu que "es mou". A la seva crida, hi ha afegit aquesta foto de la protesta a aquest municipi del País Valencià.

8 - El cantant Gerard Quintana ha recordat, a través de la xarxa de microblòguing, "que avui encara podem exercir un dels drets que encara ens queden". Per acompanyar la seva frase, ha enllaçat un vídeo de Bob Marley: 'Stand up for your rights'.

9 - El presentador Jordi González ha exclamat la seva indignació amb les persones que han tingut un comportament incívic durant la jornada: "Em cago en els violents".

10 - Carmen Lomana assegura al seu compte de Twitter que el que necessita l'estat espanyol és una "vaga a la japonesa, treballar el doble", per "treure'l d'allà on ens l'han deixat".

stats