VAGA GENERAL
Especials 29/03/2012

La incidència de la vaga general a les grans superfícies és inferior al 5%

Segons la patronal de la gran distribució, l'Anged, a Catalunya no s'han produït incidents greus

Ara
1 min

BarcelonaLes grans superfícies han obert avui amb normalitat la majoria de les seves botigues, excepte alguns incidents puntuals, i el seguiment de la vaga general per part dels seus treballadors ha estat inferior al 5%. Són dades de la patronal Anged, l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució, recollides per les seves empreses i delegacions territorials.

Segons l'Anged, en els establiments de Catalunya el seguiment de la vaga ha estat similar al de la resta d'Espanya, que també s'ha xifrat per sota del 5%– i no s'han produït incidents destacables. Els problemes més significatius han ocorregut al País Basc, on diverses botigues es troben tancades. A la resta del territori, s'han registrat alguns incidents ocasionals, relacionats amb piquets informatius, a les portes dels establiments oberts, que s'estan solucionant durant el transcurs del matí.

L'Anged agrupa 17 companyies de distribució i grans superfícies, entre els quals, Carrefour, El Corte Inglés, Grup Cortefiel, Grupo Eroski, FNAC, Hipercor, o Ikea.

stats