WATERPOLO
Especials 02/08/2012

La selecció espanyola masculina de waterpolo derrota Austràlia i segueix forta al grup A (13-9)

L'equip de Rafa Aguilar es refà de la derrota amb els croats i es manté en les primeres posicions del grup A

BarcelonaLa selecció estatal de waterpolo masculí ha derrotat per 13-9 els australians en un partit on no podien perdre si volien seguir aspirant als quarts de final. Ara, l'equip de Rafa Aguilar haurà de derrotar els grecs i els italians en els darrers partits del grup A per accedir als quarts en la millor posició possible.

Després de perdre amb Croàcia en el darrer segon, Espanya ha trobat inicialment alguns problemes, però després del descans han dominat gràcies al bon partit de Minguell i Xavi Vallès. Iván Pérez ha fet el 9-5 que ha sentenciat el matx ja al tercer quart.

En l'últim quart, Espanya ha dominat sense esforçar-se amb gols de Guillermo Molina, Felipe Perrone, Albert Espanyol i David Martín. El proper partit serà davant Grècia. Els quatre primers classificats accedeixen als quarts de final.