Esports 13/10/2011

Abidal s'entrena amb normalitat i avui tornen els sud-americans

Natalia Arroyo
1 min
Éric Abidal ha admès que va jugar amb molèsties amb la selecció francesa.

Barcelona.Guardiola ja comença a preparar el partit de dissabte contra el Racing de Santander amb els principals components de la plantilla després de l'aturada per seleccions, un cop es van afegir al grup els nou internacionals europeus. Tots es van entrenar amb normalitat en una suau sessió ahir a la tarda a la Ciutat Esportiva.

L'únic dubte era Abidal, que, en declaracions recollides per Eurosport França, havia reconegut que encara tenia "una mica de dolor" al bíceps femoral i que havia forçat per jugar contra Bòsnia dimarts. Tant ell com Xavi, que també havia acabat el seu partit amb algunes molèsties, van exercitar-se al mateix ritme que els seus companys.

A partir d'aquesta tarda Guardiola ja podrà comptar amb tot el grup sencer, quan s'incorporin als entrenaments Messi, Mascherano, Alves i Adriano, que van jugar de matinada els seus partits de classificació per al Mundial 2014. En el cas dels argentins, van disputar els 90 minuts i van perdre 1-0 contra Veneçuela per culpa d'un gol de cap del defensa de l'Athletic Club Amorebieta. Els brasilers van resoldre amb victòria el seu compromís contra Mèxic (1-2) en un partit en què Alves va ser expulsat al minut 44 per cometre un penal sobre el davanter del Manchester United Chicharito Hernández. Adriano va sortir a la segona meitat, quan la canarinha va remuntar el gol inicial de David Luiz en pròpia porteria amb gols de Ronaldinho i Marcelo.

stats