En breu
Esports 30/09/2011

Actualitat blaugrana

Marcel Sanromà
2 min
Actualitat blaugrana

El capità del Barça, Carles Puyol, va patir dimecres durant el partit contra el BATE Borissov un cop al costat dret en un xoc amb el porter blaugrana, Víctor Valdés. Ahir al matí, el defensa continuava amb molèsties i és dubte per jugar aquest diumenge contra l'Sporting de Gijón al Molinón. Per tractar d'aconseguir que el defensa lleidatà estigui a punt per al partit, els metges del club van anunciar que avui i demà farà treball específic. La presència del capità en el partit de Lliga de diumenge dependrà del resultat d'aquest entrenament. L'equip va disposar ahir d'un dia de descans després de la victòria de dimecres a la Lliga de Campions a Minsk, i avui tornaran als entrenaments per preparar el partit contra l'Sporting de diumenge.

Per altra banda, ahir es va confirmar que el davanter Ibrahim Afellay serà operat dilluns del trencament al lligament creuat anterior del genoll esquerre que es va fer durant l'entrenament de dijous de la setmana passada. L'operació la faran els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna a les dues del migdia. Quan la intervenció s'hagi acabat, a les cinc, els doctors compareixeran en roda de premsa a la sala Ricard Maxenchs per fer una valoració del resultat.

Mentrestant, un altre jugador que continua fent recuperació és Alexis Sánchez, que treballa per superar la lesió que pateix des del partit de Lliga que el Barça va jugar contra la Reial Societat a Anoeta ara fa gairebé tres setmanes. La previsió és que el davanter encara haurà d'estar de baixa cinc setmanes més. El jugador xilè viatjarà a Santiago, la capital del seu país, per afrontar la fase final del treball de recuperació. Alexis continuarà amb els exercicis de cursa contínua que va començar aquesta setmana a Barcelona en companyia de l'altre lesionat, Andrés Iniesta, segons es va veure en una imatge que va penjar el manxec al seu Twitter abans-d'ahir. A més, Alexis formarà part de la concentració de la selecció xilena per als dos partits que jugaran de la fase de classificació per al Mundial del 2014 al Brasil. El primers serà el 7 d'octubre contra l'Argentina a Buenos Aires i el segon quatre dies després, l'11 del mateix mes, a Santiago contra el Perú.

Cesc Fàbregas va aprofitar la jornada de descans per anunciar que deixa Nike i fitxa per Puma. El jugador del Barça, que després del partit contra el BATE Borissov va avançar a través de les xarxes socials que tenia una notícia important, va penjar a Twitter un vídeo de 67 segons en què explicava la novetat a tots els seus seguidors.

stats