PRIMERA DIVISIÓ
Esports 07/02/2011

Adebayor ja és a només un gol de Benzema

El Reial Madrid va fer un dels millors partits de la temporada ofensivament, però en defensa continua deixant molt a desitjar. La Reial Societat va ser un rival digne, però va deixar Ronaldo massa sol.

Adrià Soldevila
2 min
Adebayor celebrant el seu segon gol amb la samarreta del Madrid amb Cristiano Ronaldo.

Barcelona.El Reial Madrid va sortir al Santiago Bernabéu amb la clara intenció de sentenciar el partit a la primera part. Els jugadors de José Mourinho van començar el partit molt connectats i als 7 minuts ja havien obert el marcador. Un error en el refús de pilota de la defensa donostiarra va ser aprofitat per Kaká, que va ajustar amb classe la pilota al pal llarg de la porteria de Bravo. Poc després la Reial Societat va tenir l'oportunitat empatar, però primer Griezmann i després Tamudo no van encertar davant Casillas. Al minut 21, Cristiano Ronaldo va rebre una pilota a la frontal de l'àrea i, amb un retall i un posterior xut ras, va col·locar la pilota al primer pal i va marcar el segon del Madrid, i es va treure l'espina de gairebé un mes sense marcar. Just abans del tercer, Tamudo va tenir una altra clara ocasió, però Casillas, una vegada més, va salvar els mobles amb una gran intervenció, i va evitar que la Reial reduís distàncies. I en un còrner llançat per Özil, Cristiano Ronaldo va marcar el seu segon gol i va igualar un altre cop Leo Messi, amb 24 gols, al capdavant de la classificació de golejadors.

Insistència blanca a la segona

Els de José Mourinho van sortir amb la mateixa intensitat a la segona part, buscant amb insistència el quart gol i el tancament definitiu del partit, impedint que la Reial Societat arribés a porteria, obrís un altre cop el partit i posés en perill el resultat. Amb un Cristiano Ronaldo en plena forma i creant diverses ocasions, amb un Kaká totalment recuperat de la seva lesió, amb un Özil dirigint tot el joc ofensiu i amb un Adebayor batallador a la punta d'atac, el conjunt blanc va aconseguir fer aixecar el seu públic com feia temps que no ho aconseguia en un partit de Lliga.

Però les cares dels madridistes van canviar un moment. Un error de la defensa va permetre a Tamudo controlar dins l'àrea, lliure de marca, i reduir, després que la pilota rebotés en Casillas i Arbeloa, la distància al marcador. Però aquestes cares van tornar a canviar quan, amb el partit pràcticament acabat i la Reial Societat havent-lo donat finalment per perdut, Emmanuel Adebayor va fer el seu primer gol a la Lliga espanyola. I ja és a només un de Benzema.

stats