EL REYNO DE NAVARRA L'ESPERA
Esports 30/01/2011

Adebayor, preparat per al debut oficial

El Reial Madrid visita el Reyno de Navarra amb la novetat en la convocatòria del nou fitxatge, el togolès Emmanuel Adebayor. Els blancs no guanyen a Pamplona des de la temporada 2007-08.

Adrià Soldevila
2 min
Adebayor, en el primer entrenament.

BARCELONA.El Reial Madrid juga avui en un dels camps de Primera Divisió on més li costa guanyar. El Reyno de Navarra, de Pamplona, n'ha vist de tots colors en les visites de Lliga del Reial Madrid fins i tot, un títol de Lliga per als blancs ara fa tres temporades.

Des d'aquell gol en el minut 89 de l'aleshores discutit Gonzalo Higuaín, l'estadi de l'Osasuna no ha vist cap victòria blanca. Fa dues temporades, Juanfran va aconseguir un dels millors gols de la temporada marcant de volea el que va suposar el gol de la remuntada d'un equip que es veia a Segona Divisió. Amb aquella victòria per 2-1, l'Osasuna es va salvar sumant un punt més que el 18è classificat, el Betis.

La temporada passada, el Madrid visitava el Reyno de Navarra a dos punts del líder, el Barça, amb la necessitat de sumar els tres punts per continuar lluitant per la Lliga, però no ho va poder fer. L'Osasuna es veia a 4 punts de la zona del descens i va sortir a defensar l'empat, amb el posterior premi del 0-0 i la suma d'aquell punt tan important.

Avui, amb el Madrid a set punts del Barça i l'Osasuna a un del descens, les necessitats de victòria són extremes per als dos equips, que poden veure, si no guanyen, perillar el seu objectiu principal de la temporada.

El nou fitxatge, a punt

Emmanuel Adebayor va entrar ahir en la convocatòria del conjunt blanc per disputar el partit davant l'Osasuna i, per fi, Mourinho podrà comptar amb un davanter centre més a la seva llista de vint. En la roda de premsa prèvia, el tècnic portuguès va destacar les qualitats del togolès i va avançar la possibilitat que el davanter jugui uns minuts: "És un jugador que m'agrada molt i amb molta experiència; ho farà bé per a nosaltres. Està a punt per jugar". Adebayor, que lluirà el dorsal 6, va entrenar ahir per primera vegada amb els seus companys a Valdebebas, en el que va ser l'últim entrenament del Reial Madrid abans de viatjar a Pamplona.

Mourinho, sempre desafiant

També en la roda de premsa anterior al partit d'avui, l'entrenador del Reial Madrid no es va oblidar de deixar anar crítiques als mitjans de comunicació dient: "Jo surto a les rodes de premsa quan vull, no quan vosaltres vulgueu", i va destarcar: "L'altre dia no vaig sortir i vau publicar portades molt bones. No sé com es treballa en altres clubs, però aquí els meus ajudants no hi són només per posar dorsals i cons, són aquí per treballar, per millorar, per aprendre i per construir el seu futur". A més va advertir: "Les paraules d'un ajudant meu, són les meves paraules. L'entrenador sóc jo, però potser la pròxima vegada surt algun un altre assistent".

stats